Bæredygtige orkideer

Comments Off on Bæredygtige orkideer

Bæredygtige orkideer – Orkideen kommer i mange former, hvoraf den mest populære er Phalaenopsis. Vidste du, at planten har ikke færre end 25.000 sorter! Det betyder, at der altid er en form eller farve, der matcher dit interiør. Orkideen har derfor været en af ​​de mest populære blomstrende stueplanter i årevis og pryder mange stuer i Holland. På plantcentraal.nl kan du købe en orkidé direkte fra avleren. Orkideerne sendes friske fra planteskolens drivhus, uden indgriben fra grossister og havecentre. Det er ikke kun meget nemt, men også et bæredygtigt valg.

Bæredygtige orkideer
Bevidst valg for natur og klima
“De tilknyttede avlere fokuserer på bæredygtighed, hvor det er muligt,” siger Maikel Dekkers, ejer af webshoppen. ”Orkideerne kommer fra fem specialiserede orkidéavlere, som arbejder sammen om en bæredygtig produktion af planten. Dette er for eksempel ved at opnå bæredygtige certifikater, herunder PlanetProof. Dette er et uafhængigt kvalitetsmærke, der står for bæredygtigt producerede fødevarer og blomsterdyrkningsprodukter. Kun avlere, der opfylder kravene, må bruge det. Ved at købe produkter med det kvalitetsmærke træffer du et bevidst valg for natur, klima og dyr”.

Udover at overholde certificeringen arbejder avlerne også med miljøvenlige løsninger. “Tænk på biologisk plantebeskyttelse og bæredygtig emballage. Men også at reducere CO2-udledningen. Det sker blandt andet ved at bruge den varme, der frigives ved elproduktionen, til at opvarme drivhuset. Affaldsstrømme bliver også adskilt og genbrugt.”